U vindt hier alle relevante informatie, een complete handleiding en de scherpste premies van alle grote aanbieders. Met een paar muisklikken weet u of het WGA eigenrisicodragen voor u voordelig is.

Onze Contactgegevens

Van Publiek naar Privaat is een merk van Klap bv.

  •  
  • La Guardiaweg 84
  • 1043 DK Amsterdam
  • Postbus 3957
  • 1001 AT Amsterdam
  • Kamer van Koophandel: 33002950
  • AFM: 12018968

 

Proclaimer Van Publiek naar Privaat

Van Publiek naar Privaat is verantwoordelijk voor de informatie op deze website

Van Publiek naar Privaat doet er alles aan om de inhoud van deze website actueel en correct te houden. Als u toch iets tegenkomt op deze website dat niet klopt of niet meer actueel is, laat u het ons dan meteen weten. Dan kunnen we zo snel mogelijk eventuele acties ondernemen. Wij stellen uw reactie altijd erg op prijs. U kunt via de contactpagina kiezen hoe u contact met ons opneemt.

De website vanpublieknaarprivaat.nl is voor u toegankelijk gemaakt. Toch kan het zijn dat u op de site een vorm van hinder ondervindt door een technisch mankement of een storing. Laat u ons dat dan zo spoedig mogelijk weten? Dan proberen we het op te lossen zodat u weer van Van Publiek naar Privaat gebruik kunt maken.

Neem contact op met Van Publiek naar Privaat als u schade heeft door onjuiste informatie of een technische storing op onze website. Van publiek naar Privaat probeert er dan samen met u uit te komen.

Alle informatie die u aan Van Publiek naar Privaat verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Disclaimer

Van Publiek naar Privaat voelt zich niet aansprakelijk voor fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het onredelijke gebruik van deze website.


Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.

Live chat