U vindt hier alle relevante informatie, een complete handleiding en de scherpste premies van alle grote aanbieders. Met een paar muisklikken weet u of het WGA eigenrisicodragen voor u voordelig is.

Onze Contactgegevens

Van Publiek naar Privaat is een merk van Klap bv.

  •  
  • La Guardiaweg 84
  • 1043 DK Amsterdam
  • Postbus 3957
  • 1001 AT Amsterdam
  • Kamer van Koophandel: 33002950
  • AFM: 12018968

 

Wie zijn wij?

Van Publiek naar Privaat is een merk van Klap direct (Klap direct is een handelsnaam van Klap b.v.). en richt zich op het via internet aanbieden van verzekeringen voor WGA eigenrisicodragen. En daarnaast de mogelijkheid te bieden om alle aanbieders te kunnen vergelijken en direct de verzekering voor dit risico af te kunnen sluiten. Van Publiek naar Privaat doet uitsluitend zaken met bekende en solvabele nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Van Publiek naar Privaat onderscheidt zich door van alle grote maatschappijen offertes aan te bieden en hieruit direkt voor u de beste keuze te maken. Wij zijn transparant in onze offertes en geven u inzicht in de aanbiedingen. Daarom bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor hoeft u niet zelf op zoek naar de bomen in het bos en op te passen voor de kleine lettertjes. Dat heeft ons team van specialisten immers al voor u uitgezocht. En bovendien adviseren wij u graag desgewenst persoonlijk en niet alleen via internet.

Klap b.v. is al sinds 1854 makelaar in assurantiën en gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico's. Als een van de weinige makelaars aktief op de Amsterdamse Assurantiebeurs (na Lloyd's de meest internationale verzekeringsmarkt ter Wereld) en met een eigen volmachtbedrijf als geen ander in staat om u de beste prijs en kwaliteit te bieden. Klap b.v. is ook Open Market Correspondent van Lloyds en Member van Trust Risk Control (één van de grootste internationale makelaarsnetwerken).

Uw belangen worden door onze deskundigheid en onafhankelijkheid gewaarborgd met:


Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.

Live chat